Zonnepanelen

U bent bij Derksen Installatie als particulier of bedrijf aan het juiste adres voor een compleet zonnepaneelsysteem. De afgelopen jaren hebben wij tientallen installaties met zonnepanelen in de regio Beek, 's Heerenberg en Doetinchem geplaatst. Zo dragen ook wij bij aan een duurzamer milieu. Bovendien is een investering in zonnepanelen een zeer rendabele investering.

Deskundig Advies

Wij bieden u deskundig advies. U geeft uw wensen aan en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Een bezoek aan uw huis of pand is daarbij een must. Door uw daksituatie en de meterkast ter plekke te bekijken kunnen we u een op maat gesneden advies geven. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. Maak via onderstaand formulier meteen een afspraak met onze adviseurs.

Complete systemen

Wij leveren u complete systemen. Deze bestaan uit de zonnepanelen, omvormer, montageconstructie voor plat of schuin dak en de benodigde bekabeling. Indien u wenst kunnen we u ook voorzien van een monitoringsysteem, waarmee u altijd inzicht hebt in de prestaties van uw zonnepanelen. Klik hieronder voor meer info over onze producten.

         


Subsidie

Momenteel is er geen subsidie te verkrijgen op zonnepanelen. U kunt wel profiteren van de teruggave van de BTW. Dit scheelt al gauw enkele honderden euro's. 


Afspraak maken?

Wilt u meer meten? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via onderstaand formulier. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan natuurlijk. Vul dan onderstaand uw wensen in en indien mogelijk graag een foto van de meterkast en het dak bijvoegen.