Duurzaam

Duurzaam omgaan met energie is geen hype, maar de toekomst. Daarom heeft Derksen Installatie zich aangesloten bij de Bespaarinstallateur, een samenwerkingsverband van GasNed-installateurs om energie te besparen. Samen met u zoeken we naar oplossingen om de energierekening omlaag te brengen. Denkt u eens aan:

Uw energierekening wordt elk jaar hoger. U kunt daar flink op bezuinigen, zonder comfort in te leveren. Wij als Bespaarinstallateur helpen u hierbij. Met innovatieve producten en slimme oplossingen die goed zijn voor uw portemonnee èn het milieu.

Bespaarinstallateur? Inderdaad, de bespaarspecialist die weet hoe je een hoge energierekening klein kunt krijgen.

Als Bespaarinstallateur kijken we met een scherp oog naar uw energieverbruik en wijzen we u graag op de (vele) bespaarkansen die ook in uw woning aanwezig zijn. Bovendien hebben we veel kennis van duurzame energiebronnen die voor steeds meer woningen beschikbaar zijn, zoals de zon en de aardbodem. Zodat u zelf warmte of stroom kunt opwekken.

Kies ook voor een lagere energierekening. Neem contact op met ons voor concrete adviezen die u direct geld opleveren. Plus de zekerheid van een zorgvuldige installatie door echte vakmensen. Energie besparen? U verdient 't. Met de installateur die z'n groene hart in uw voordeel laat spreken.

U verdient 't met Uw Bespaarinstallateur!